RONO SENČILA. Ustvarjamo prijazen prostor že 40 let.

Mavsarjeva c. 46, 1357 Notranje Gorice, tel: 041/334-247 01/365-12-47, e-pošta: info@rono-sencila.si

Ponudba

Bogata ponudba Rono senčil za vaš dom, poslovni ali javni prostor.

Senčila, ki ustvarjajo
prijazen prostor.

Izberite svoja, ali nas pokličite za nasvet. 041 / 334 247

Ponudba Rono senčil po vaši meri

Rono senčila za okna, balkone in terase, za bivalne in poslovne prostore.

Notranje žaluzije
Notranje žaluzije

Željo po delni zatemnitvi, dekoraciji ali pregraditvi prostora vam bodo izpolnile notranje žaluzije v
preizkušenih različicah izvedb po meri vašega prostora. Izbirate lahko med 6 vrstami notranjih žaluzij v prostoviseči, vodeni ali medstekelni izvedbi. Številne kombinacije različnih materialov, barv, širin lamel in mehanizmov upravljanja notranjih žaluzij omogočajo, da skupaj najdemo najboljšo rešitev za vaš domač ali poslovni ambient.
Preberi več >>

Zunanje žaluzije Rono senčila
Zunanje žaluzije

Estetska dopolnitev vaše fasade, pomoč pri energetski učinkovitosti zgradbe, visoko vzdržni materiali, odporni na vremenske vplive in številne možnosti namestitve so le nekatere od prednosti zunanjih žaluzij. Senčenje prostorov z zunanjimi žaluzijami z lamelami širin 50 ali 80 mm je popolnoma prilagodljivo vašim potrebam. Če želite zastreti večjo zunanjo površino, omogočamo tudi izdelavo in montažo zunanjih žaluzij za balkon ali teraso.
Preberi več >>

Rolete in rolo vrata Rono senčila po meri vašega doma ali poslovnega prostora.
Vse vrste rolet in rolo vrata

Rolete so ena najpogostejših izbir naših kupcev, saj prepuščajo najmanj svetlobe in toplote. Občutek zasebnosti boste lahko v vašem domu ustvarili s pomočjo kombinacij aluminijastih ali PVC letev iz pestre barvne palete in podometnih ali nadometnih omaric. Rolo vrata poleg pregrajevanja in zapiranja prav tako za izolativnost poskrbijo s posebej debelimi alu-lamelami, polnjenimi z visoko kakovostno peno.
Preberi več >>

Zunanji in notranji screen roloji omogočajo široko izbiro dekorativnega in funkcionalnega senčenja.
Screen in rolo senčila

Idealna rešitev za prepuščanje svetlobe in zadrževanje toplote so screen roloji, ki zadržijo kar do 80 % sončnih žarkov. Umestimo jih lahko kot zunanje roloje ali notranje roloje. Prav tako so pogosta izbira za senčenje zimskih vrtov, za poslovne prostore pa so zanimivi predvsem zaradi zmanjševanja bleščanja. Izberite eleganco in udobje v številnih barvah z možnostjo enostavnjega daljinskega upravljanja.
Preberi več >>

Lamelne, panelne, plise in rolo zavese za uporabo doma ali v poslovnih prostorih za vaše popolno udobje.
Plise, rolo, lamelne in panelne zavese

Lamelne zavese s svojo pestro izbiro poleg poslovnih čedalje bolj osvajajo tudi stanovanjske prostore. Zamenjajo jih lahko tudi panelne zavese, ki so še posebej prikladne pri vizualni pregraditvi prostora. Karnise in vodila izberemo glede na vaš prostor za maksimalni estetski in funkcionalni učinek. Bogat nabor senčil zajema tudi plise zavese, ki se na okna montirajo v obliki harmonike ter standardne in duo rolo zavese za različne možnosti senčenja.
Preberi več >>

Komarniki za mirne noči in dneve brez nezaželenega mrčesa.
Komarniki

Dolgoletna rešitev pred mrčesom, ki nam lajša vroče poletne noči, saj v prostor prepušča prehod svežega zraka. Rolo komarniki so še posebej prikladni za montažo skupaj z roletami ali žaluzijami. Za prostore, ki jih želite pred nepovabljenimi žuželkami zaščititi celo leto, vam priporočamo fiksne komarnike, za vrata pa so najbolj primerni plise komarniki, ki dajejo dovršen izgled in se enostavno uporabljajo za prehod na balkon ali teraso.
Preberi več >>

Tende ‐ markize za različne namene Rono senčila
Tende - markize

Zunanja senčila Rono zajemajo tudi senčila za vaše poslovne vhode ali izložbe, domače terase ali terase gostinskih lokalov, kioske in butike. Pravo tendo ali markizo zase izberite med naslednjimi: klasično tendo na navojno cev, polkasetno oz. kasetno tendo, markizo za teraso s stalno konstrukcijo za pokrivanje večjih površin.
Preberi več >>

Harmonika vrata iz kakovostnega PVC materiala z dodatnimi pregradnimi stenami, trdnimi in odpornimi lamelami.
Harmonika vrata

Kako rešiti prehodnost prostora, kjer klasična izvedba vrat ni možna? Kako začasno pregraditi večjo konferenčno dvorano ali hotelsko jedilnico? Odgovor na oba izziva ponujajo harmonika vrata. Z višino do treh metrov in širino po vaši meri v standardnih barvah ali imitacijah lesa ter več možnostmi odpiranja, zapiranja ter celo zaklepanja bomo skupaj hitro našli primerno izvedbo kakovostne pregrade s trdnimi in odpornimi lamelami.
Preberi več >>

Kontaktirajte nas

Preko spodnje povezave smo vam na voljo za kontakt. Na vaše povpraševanje bomo odgovorili v roku dveh delovnih dni.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Elektromotorji in kontrolerji

Vrhunec udobnega senčenja vašega domačega ali poslovnega okolja priskrbi naša izbira preizkušenih elektromotorjev Elero.

Elektro motorji in avtomatika za senčila Elero

Vrhunec udobnega senčenja vašega domačega ali poslovnega okolja priskrbi naša izbira preizkušenih elektromotorjev Elero. Električno upravljanje za zunanje žaluzije, za tende in markize, screen senčila in rolo zavese ter rolete v več izvedbah. Možnost upravljanja s stikalom, daljinskim upravljavcem ali radijsko postajo z možnostjo časovne funkcije. Tudi dodatna možnost monokomande za primer izpada električnega toka.
Preberi več >>

Elektro motorji in avtomatika za senčila Elero (zastopnik Rono senčila)

Certifikati

  • Slovenia excellent SME

    Excellent SME
  • Gold Creditworthiness certifikat

    Platinasta odličnost